Sări la conţinut

Atelier de Astrologie Funcțională

decembrie 21, 2013

Deschid serialul “Astrologia după Jean” cu un Atelier de 3 zile pe tema “principii funcționale în Astrologie”. Este vorba de mecanismele de funcționare ale mintii, văzute în context astrologic.

Atelierul este deschis celor care au cunoștințe minimale în domeniu (nu trebuie să fii tobă de carte, ci doar să ai un vocabular de bază) și se va desfășura cam în halul acesta:

Ziua 1 : Introducere, principiile de bază ale funcționalismului în Astrologie, cum împărțim cerul, triada Soare – Lună – Ascendent, principiul menținerii structurii în Univers.

Durata: cca 3h, 31 ianuarie 2014 (Vineri seara) 18 – 21

Ziua 2: Harta natală – planetele și relațiile lor funcționale, programări și deprogramări, cum a fost filmat MATRIX: sistemul de case

Durata: 6 h, Sâmbătă 1 feb 2014, 10 – 16

Ziua 3: Tehnici previzionale, principiul observatorului, când și cum mă implic în viitorul meu.

Durata: 6 h, Duminică 2 feb 2014 10 – 16

Detaliile vor fi anunțate ulterior, adică mai încolo.

Vă aștept cu drag, cafea, ceai & berea de after school.

Jean

Notă (pentru ingineri): Funcționalismul este o teorie în ştiinţele sociale, care evidenţiază interdependenţa modelelor şi instituţiilor dintr-o societate şi interacţiunea lor în procesul de menţinere a unităţii culturale şi sociale. În sociologie, funcţionalismul îşi are originea în opera lui Emile Durkheim, care considera societatea un fel de „organism”, cu anumite „necesităţi” ce trebuie satisfăcute.

From → Uncategorized

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu